- Bu konu boş.
3 yanıt dizini görüntüleniyor
3 yanıt dizini görüntüleniyor
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.
Çoğu kişi “1 dakikalık gürültüdür, çalışmaz” diyor. Ben 3 yıldır yapıyorum.
Tabi her parite olmaz, her saat olmaz. Sadece Londra-New York çakışmasında, sadece GBPUSD ve EURUSD. Başka bir şeye bakmıyorum.
Setup çok basit, trend yönünde momentum girişi, 5 pip tp 4 pip sl. Lotumu ona göre ayarlıyorum.
Çalışmıyor diyenlerin büyük çoğunluğu ya yanlış saatte ya yanlış paritede deniyor bence.
1 dakikalık gürültüdür lafı biraz klişe oldu artık. Her zaman diliminde gürültü var, 1 saatlikte de var.
Asıl mesele senin dediğin gibi ne zaman ve nerede kullandığın. Ben de benzer şey yapıyorum, sadece haber saatlerinde kenara çekiliyorum, o kadar.
3 yıldır yapıyorum diyorsun, peki drawdown dönemlerinde ne yapıyorsun? Yani 10-15 üst üste zarar geldiğinde stratejiyi bırakmıyor musun?
Bende en büyük sorun bu oldu, sisteme güvenemiyorum bir süre sonra.
1 dakikalık gürültüdür lafı biraz klişe oldu artık. Her zaman diliminde gürültü var, 1 saatlikte de var.
Asıl mesele senin dediğin gibi ne zaman ve nerede kullandığın. Ben de benzer şey yapıyorum, sadece haber saatlerinde kenara çekiliyorum, o kadar.

ForexForumlari.com, yatırımcıların deneyimlerini paylaşabildiği, brokerlar hakkında tartışabildiği ve gerçek kullanıcı yorumlarına ulaşabildiği bir topluluk platformudur.
Amacımız, bilgi kirliliğinin önüne geçerek yatırımcıların birbirini doğru bilgilendirdiği güvenli bir ortam oluşturmaktır.
Bugün tekrar granür gümüş aldım
Elimden geldiğince gümüş almaya devam edeceğim.